Competitive Benchmarking Report

Imate li objektivan uvid u poslovanje poduzeća kojim upravljate ili koje nadzirete?
Kako se Vaše poduzeće nosi s konkurencijom ili čitavom industrijom?

Usporedna analiza konkurentnosti donosi jedinstven pregled poslovanja Vašeg poduzeća u usporedbi s poslovanjem 5 konkurenata ili nekih drugih poduzeća s kojima se želite usporediti.

USPOREDNA ANALIZA
KONKURENTNOSTI

METODOLOGIJA

Usporedna analiza konkurentnosti detaljna je analiza koja obuhvaća usporedbu svih ključnih podataka i financijskih pokazatelja Vašeg poduzeća u odnosu na 5 konkurenata ili drugih poduzeća s kojima se želite usporediti.

ČEMU SLUŽI USPOREDNA
ANALIZA KONKURENTNOSTI?

U svijetu poslovnog upravljanja i poduzetništva, postoji konstantna potreba za praćenjem stanja na tržištu. U Europi i poslovnom svijetu uopće, usporedne analize konkurencije koriste se u svim sektorima, a kvalitetne analize izvrsna su podrška u odlučivanju.

  • 1.Usporedite se s konkurencijom
  • Imate li objektivan uvid u poslovanje Vašeg poduzeća? Kako se Vaše poduzeće nosi s konkurentima? Uz usporednu analizu konkurentnosti, temeljenoj na našoj bazi od preko 300 000 milijuna zapisa o svim poslovnim subjektima koji posluju na našem tržištu, osiguran Vam je objektivan i detaljan uvid u poslovanje kako Vašeg poduzeća, tako i ostalih poduzeća uključenih u analizu.
  • 2.Višegodišnja analiza poslovanja kao izvrstan temelj za donošenje mudrih odluka
  • Pratimo i analiziramo sve ključne pokazatelje u petogodišnjem razdoblju te Vam pomažemo da uočite bitne trendove i zanimljive procese. Uz takvu preglednu i detaljnu analizu konkurentnosti, osigurali ste si izvrsan temelj za donošenje strateški važnih poslovnih odluka.
  • 3.U kojim segmentima poslujete bolje, a u kojim ima prostora za napredak?
  • Brzi odgovor na ovo pitanje dati će vam detaljna i pregledna grafička usporedba po svim najvažnijim pokazateljima.

NARUČITE USPOREDNU
ANALIZU KONKURENTNOSTI

Usporedna analiza konkurentnosti Vašeg poduzeća obuhvaća:

  • 1.Detaljni prikaz i analizu poslovanja Vašeg poduzeća u usporedbi s 5 poduzeća po Vašem izboru na 24 stranice + grafički prikazi
  • 2.Usporedni grafički prikaz Vašeg poduzeća sa svakim od konkurenata
  • 3.Zaključak analize i pregled najvažnijih trendova na temelju petogodišnjih podataka
POGLEDAJTE PRIMJER ANALIZE

NARUDŽBENICA